Golden Rain Spa Promo

by Swissotel Sarajevo

Swissotel Sarajevo nudi spa centar pod nazivom “The Golden Rain Spa”. The Golden Rain Spa od Swissotel Sarajevo je wellness i spa centar površine 1000 m², dizajniran na savremen način, s najnovijim tehnološkim i rekreativnim inovacijama. 

Naš zadatak je bio dizajnirati brošuru, zajedno s cenovnicima i ostalim promotivnim materijalima, kako bismo predstavili ove usluge.

KLIJENT

Golden Rain Spa

SADRŽAJ

Promo materijali

WEB

ALATI

Ai, Id, Ps

Opustite se u unutrašnjem Wellness i spa sadržajem sa predivnim panoramskim pogledom na grad. Prepustite se jednoj od mnogih pogodnosti, kao što su đakuzi, masažni bazen, grijani prostor i još mnogo toga.

Wellness i spa sadržaji smješteni su na dva uzastopna sprata. Šesti sprat je namijenjen za zajedničku upotrebu, i za žene i muškarce, dok je sedmi sprat rezerviran samo za žene.

Pustite sebi da se zasluženo odmorite i razmazite svoja čula.

Golden Rain Spa nudi raznovrsne tretmane, uključujući masažu vrućim kamenjem, aromaterapiju, šijacu, švedsku i duboku tkivnu masažu, refleksologiju stopala, hamam tretmane, osvježavajuće i pomlađujuće tretmane lica, spa doživljaje za parove, tretmane protiv starenja i ljepote, kao i tretmane za nokte.

Back to top: