rhd design studio logo
USLUGE

Outsourcing

Partneri često biraju suradnju s nama zbog našeg širokog spektra usluga i naše sposobnosti da pomognemo pronaći najbolja rješenja. Spremni smo vam pružiti podršku u ispunjavanju svakog zahtjeva i učinkovito rješavati i najizazovnije zadatke unutar zadanih okvira. 

Važno je napomenuti da na zahtjev klijenta održavamo strogu povjerljivost o našim partnerstvima, pa projekti na kojim radimo neće biti vidljivi u našem portfoliu. 

print img1
Graphic design on monitor
outsourcing, agencies, support, freellance, projects, communication
rhd image55

Vizuelna rješenja

Fokusirani smo na pristup koji je personaliziran i profesionalan prema svakom klijentu. Možemo vam pružiti podršku pri kreiranju vizuelnih i web rješenja. Kroz godine iskutva sarađivali smo sa partnerima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Nemačke, Danske, Švedske, Nizozemske, Španije i Sjedinjenih Američkih Država.

White label

Svjesni smo izazova u širenju poslovanja i prihvatanju novih klijenata. Ako već radite na nekoliko projekata i nemate vremena za nove, suočavanje s odbijanjem klijenata za dodatni posao može biti izazovno. Zato nudimo i uslugu White label – naš dizajn i razvoj s vašim brendom. 

Web rješenja

Vjerujemo da su jedinstveni i optimizovane web stranice ključne za vaše klijente, stoga kreiramo svaku web stranicu potpuno prema vašim specifičnim zahtevima. Kroz jednostavan CMS, omogućićemo vam kontrolu nad sadržajem i upravljanjem web sajta.  

Privatnost

Vaši projekti su zaštićeni kod nas. Na vaš zahtjev nećemo otkrivati informacije o saradnji niti detalje projekta, i oni neće biti dostupni u našem portfoliju. Na početku naše saradnje, sklopićemo sporazum o poverljivosti (NDA – Non-Disclosure Agreement).

Naši radovi

Back to top: