rhd design studio logo

Golden Rain Spa Promo

by Swissotel Sarajevo

Swissotel Sarajevo nudi spa centar pod nazivom “The Golden Rain Spa”. The Golden Rain Spa od Swissotel Sarajevo je wellness i spa centar površine 1000 m², dizajniran na savremen način, s najnovijim tehnološkim i rekreativnim inovacijama. 

Naš zadatak je bio dizajnirati brošuru, zajedno s cenovnicima i ostalim promotivnim materijalima, kako bismo predstavili ove usluge.

KLIJENT

Golden Rain Spa

SADRŽAJ

Promo materijali

WEB

ALATI

Ai, Id, Ps

Opustite se u unutrašnjem Wellness i spa sadržajem sa predivnim panoramskim pogledom na grad. Prepustite se jednoj od mnogih pogodnosti, kao što su đakuzi, masažni bazen, grijani prostor i još mnogo toga.

Wellness i spa sadržaji smješteni su na dva uzastopna sprata. Šesti sprat je namijenjen za zajedničku upotrebu, i za žene i muškarce, dok je sedmi sprat rezerviran samo za žene.

Pustite sebi da se zasluženo odmorite i razmazite svoja čula.

Golden Rain Spa nudi raznovrsne tretmane, uključujući masažu vrućim kamenjem, aromaterapiju, šijacu, švedsku i duboku tkivnu masažu, refleksologiju stopala, hamam tretmane, osvježavajuće i pomlađujuće tretmane lica, spa doživljaje za parove, tretmane protiv starenja i ljepote, kao i tretmane za nokte.

Back to top: